Od svojih početaka 1985. godine, Scotch&Soda u svakoj sezoni kroz zanimljivu igru smelog dizajna i funkcionalnosti odevnih komada, preslikava atmosferu i kulturu grada u kome je nastao.

Nikada vedrija i šarenija, nova kolekcija slavi slobodan duh Amsterdama i poziva ljubitelje brenda da kroz komade za proleće/leto spoznaju moć samoizražavanja.

Iscepani denim ravnog kroja i bomber jakne sa izraženim western detaljima reinterpretiraju temperament mladalačkih kultura iz 50-ih i 60-ih godina.

Scotch&Soda proleće leto 2022 (1).jpg
Scotch&Soda 

Kreativni tim brenda ove sezone predstavlja vanvremenske modele, nosive podjednako u dnevnim i večernjim prilikama. U ženskoj kolekciji dominiraju klasičniji krojevi, zemljani tonovi kao i miks floralnog i animal printa.

Scotch&Soda proleće leto 2022 (2).jpg
Scotch&Soda 

Svedena forma i prepoznatljiva estetika brenda prožimaju se kroz svaki komad muške prolećne kolekcije. Slaveći šarm klasike s pomakom, džemperi razigranog dizajna idealna su uvertira u sunčane dane, dok će se kargo pantalone lako uklopiti u svaki garderober zahvaljujući svom funkcionalnom dizajnu.

Scotch&Soda proleće leto 2022 (3).jpg
Scotch&Soda 

Komade za proleće/leto potražite u prodavnici Scotch&Soda u šoping centru Rajićeva, u Fashion&Friends multibrend prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.