Mehanizam modne industrije godinama se nepovratno menja. Trendovi se smenjuju, kolekcije se nižu, brendovi ''niču kao pečurke'', ali promenilo se nešto u srži modnog srca. Zasićenost gomilanjem stvari oseća se u vazduhu, glasovi velikih autoriteta ''uklesani u kamenu'' pomalo opterećuju moderan životni stil, sve je mnogo fluidnije, ličnije, uzemljenije. Digitalna revolucija rekalibrisala je način na koji doživljavamo i konzumiramo modu, a dizajneri koji u centar pažnje stavljaju samu ženu, njen životni stil i njene potrebe jesu oni koji privlače najviše pažnje.

Anine Bing, samoostvarena poslovna žena, supruga i majka dvoje dece, dobro zna kako izgleda biti sve ovo u 2022. godini. Dobro zna šta sama želi od mode, koliko vremena ima za nju i na koji način efikasno i sa ukusom da formira svoj svakodnevni ultra chic stil. Srećom po sve nas, odlučila je da to znanje podeli, ponudi, multiplicira i zauzetim samosvesnim ženama širom sveta učini život za nijansu lakšim i slađim kreirajući jednostavne, upečatljive, kvalitetne i nepogrešivo chic kolekcije.

Anine Bing rođena je u Danskoj, a odrasla u Švedskoj i uticaj autentične skandinavske estetike oseća se u svakom njenom dizajnu. „Moje skandinavsko poreklo je u samoj srži brenda. Ukrštamo skandinavsku jednostavnost sa američkom energijom“, kaže ona. Još jedan grad koji je uticao na njen jedinstveni senzibilitet i stil jeste Los Anđeles. „LA je dom našeg brenda i uvek volimo da utkamo njegovu energiju u naše kolekcije. Ima taj opušteni vajb, a inspiraciju možete pronaći bukvalno bilo gde u gradu. Svaki kutak grada je tako različit, ovo je prelepo mesto za istraživanje.“ Ekskluzivno za Elle magazine intervju i priču su pripremile Ana Stefanović i Savy Sandi, a ovu neverovatnui priču smo dobili zahvaljujući beogradskoj modnoj riznici Koncept 45 koji prodaje brend Anine Bing za Srbiju.

Pored ove Dankinje, lifestyle sekciju krasi još jedna danska dama, Pernille Rosenkilde, stilistkinja i dizajnerka u modnim krugovima poznata je po poigravanju vintage/om i jarkim bojama koje, baš kao i ona sama, odišu optimizmom i pozitivom. U razgovoru za Elle otkriva da obožava rodni Kopenhagen, te da ne bi mogla da odabere bolje mesto za život. Njen IG profil (@prosenkilde) inspiracija je mnogima, a poigravanje modom ponekad znači da će čak i od starih zavesa ili stolnjaka napraviti nosive komade. Otkrivamo vam čaroban svet ove IT devojke.

Pored stajliš dama, martovski broj krasi i Trend dodatak SS2-23 koji vas vodi kroz najnovije trendove sezone koja je pred nama. Od neponovljivog double denim principa, novog minimalizma, belih čizama i must/have komada najnovijih aksesoara, istražite na vreme sve fashion diktate koje nam donose prestižne modne kuće.


Novi broj pronađite na svim kioscima širom Srbije od 22. februara!