Da se ​​razumemo: provodimo toliko vremena smišljajući outfite za svaki dan, čitajući i kupujući najnovije modne komade, da vrlo često na donji veš potpuno zaboravimo. Dileme poput kakvu senku naneti ili koje cipele odbrati stavljaju u drugi plan ono što nosimo ispod slojeva i slojeva odeće. Ipak, donji veš je osnova stila, pa čak iako se ne vidi, mnogo govori o nama.

Tradicionalno, a ujedno i prevaziđeno mišljenje jeste da je odabir atraktivnog veša značajno samo kada treba impresionirati partnera. Osvešćene i samosvesne žene znaju da ne treba da impresioniraju nikog drugog do sebe, i da zato treba da biraju samo one komade u kojima će se one osećati dobro, moćno i samouvereno.

U nastavku izdvajamo 3 trenda donjeg veša koje će u 2022. godini nositi sve stylish devojke.

1. Udobnost, komfor, udobnost

Koliko god buda da naglasimo, čini se da nije dovoljno - udobnost donjeg veša je ključna i nikada ne treba da bude na uštrb estetike. Savremeni brendovi sve više spajaju pojmove udobnosti i seksipila, koji su nekada bili na supotnim krajnostima, a tome u prilog govore mnogobrojni modeli topova i brushaltera od tila. Takođe, akcenat je na prirodnim materijalima, posebno organskom pamuku, jer je zdravlje naše kože i grudi na prvom mestu. Zato, ne štedite na donjem vešu, birajte kvalitet.

2. Intenzivne boje

Malopre smo spomenuli trend brushaltera od nežnog tila, a ako na to dodate i intenzivne boje koje su u trendu: zelena, bordo, ljubičasta, imate dobitnu kombinaciju. Ovaj veš priziva zabavu, žurku i dobro raspoloženje, te je krajnje vreme da crni brus odmori u fioci za donji veš dok vi eksperimentišete, upoznajete svoju novu stranu i uživate u neotkrivenoj smelosti.

3. Retro siluete

Nešto što kupci iznova traže jeste proverena klasika. Pored klasičnog grudnjaka, u trendu je korset i to onaj retro sa zanimljivom tkaninom ili dizajnom, upotpunjen delikatnom čipkom ili satenom. Takođe, izbegavajte bikini, a birajte modele gaćica sa visokim strukom, koji odišu elegancijom i luksuzom. Dajte mašti na volju i ne zaobilazite ni komplete u kombinaciji sa čarapama koji asociraju 80-e ili čak 50-e godine prošlog veka.