Jennifer Lopez se trenutno nalazi u New Yorku gde se ozbiljno posvetila promociji novog filma u kom igra glavnu ulogu "Marry me", a posebnu pažnju privlači sjajnim stajlinzima koji odišu snažnim bojama, upečatljivim printovima i ženstvenim krojevima.

Otkako je stigla u New York, teško je izdvojiti najbolji styling Jennifer Lopez, ali se za ovaj poslednji svakako može reći da je bez greške.

U svakoj kombinaciji naglasak je na ženstvenosti i eleganciji, s dozom svog pečata. U poslednje vreme naročito je okrenuta kombinacijama koje su saćinjene od snažnih boja i dominantnih dezena.

Poslednja u nizu bila je kombinacija zelenog kaputa i zeleno-žute haljine kojom je oduševila brojne modne kritičare.

Jennifer Lopez haljinom najavila trend raznobojnih dezena za proleće.
Profimedia 

Teško zanemarljiv izgled sastojao se od Del Coreovog smaragdnozelenog kaputa koji je krasi zanimljiv dizajn dvostrukih rukava i predimenzionirani revera.

Kaput stegnut kaišem u struku otkrivao je cvetnu rolka haljinu u kombinaciji zelene, žute i bele boje. Upravo ovom haljinom je JLo najavila trend upečatljivih dezena za proleće.

Kombinaciju je upotpunila minđušama u obliku cveća, elegantnim sunčanim naočarama četvrtastog modela, a u ruci je nosila tamnozelenu torbicu od krokodilske kože.

Jennifer Lopez u zelenom kaputi i rolka haljini sa dezenom prošetala New Yorkom.
Profimedia 

Kako bi ostala u domenu sklapanja 3 boje, odabrala je Tom Ford bele salonke špicastog vrha, koje je krasio i pozlaćeni lanac na prednjem delu.

Razlog zbog kog volimo stil Džej Lo od kada se pojavila na sceni leži u tome da je najvažnije svakom stajlingu dati lični pečat i ne voditi se slepo modnim pravilima.