Jennifer Lopez i Ben Affleck uskoro će proslaviti prvu godišnjicu veze, prvu nakon što su se pomirili posle 17 godina pauze.

Svojevremeno su raskinuli veridbu svega par dana pred venčanje, jer nisu mogli da izdrže pritisak medija, međutim, očigledno je da stara ljubav zaborava nema, a prijateljsko druženje dovelo je do toga da se ponovo rode emocije, a oni nastave gde su stali nakon nešto više od deceniju ipo.

Latino diva je govorila za "People" o njihovom odnosu i osvrnula se na sve ono što je dovelo do raskida u prošlosti.

"Nikad nisam bila bolje. Mislim da uživamo u jako lepom trenutku", započela je Jennifer i dodala:

"Osećam se tako srećno, veselo i ponosno što sam s njim. To je predivna ljubavna priča i dobili smo drugu šansu". Ipak, njihov ponovni susret bi oje sve samo ne bajkovit. Pevačica je priznala da su se oboje bojali da obnove vezu zbog neslavnog kraja kakvog su imali.

Jennifer ističe da je veoma srećna s Benom
Profimedia 

"Prvi susret nije bio prijatan. Plašili smo se pomirenja... da će sve biti isto...", rekla je JLo. Dodala je i da su tada bili naivni i dopustili drugima da utiču na njih, no i da je ovog puta sve mnogo drugačije.

"Sada smo stariji, pametniji, imamo više iskustva, na drugim smo pozicijama u životima, sada imamo decu, jako smo svesni tih stvari. Takođe smo vrlo zaštitnički nastrojeni, jer ovo je tako divno vreme za sve nas", rekla je Jennifer.

Par se pomirio pre godinu dana nakon što su oboje okonali duge veze
Profimedia 

Podsetimo, Jennifer i Ben su počeli da se zabavljaju 2002. godine, a 2004. trebalo je da odu pred oltar. Pritisak javnosti i slave učinio je da više razmišljaju o "mamcima" za javnost, lažnim mladama i slično, nego o njima samima. Sada, ipak neće dopustiti da se istorija ponovi.

"Lep je način na koji su stvari sada drugačije, osećamo ih drugačije nego pre mnogo godina. Više je uvažavanja i slavlja, što je lepo. Kada pronađete nekoga i stvarno ih, ali stvarno volite, i dobijete drugu šansu? To je stvarno retko, dragoceno, predivno i ne uzimate to zdravo za gotovo", istakla je Jennifer.

Profimedia Jennifer Lopez i Ben Affleck zaljubljeni kao nekad