Jennifer Lopez i Ben Affleck prethodni period proveli su razdvojeni zbog projekata koje su radili u različitim zemljama (Lopez je snimala u Kanadi, dok je Affleck bio u Teksasu).

Konačno, ovog vikenda su se ponovo videli, a susret je zabeležen tokom njihovog ukrcavanja na privatni let iz Los Anđelesa, potvrđujući da njihova romansa liči na onu iz najromantičnijih filmova. 

Njihov izvor prošlog meseca je govorio o tome kako su Jennifer i Ben održavali svoju romansu snažnom uprkos tome što su bili fizički razdvojeni. ''Oboje su snimali filmove na različitim lokacijama, sastajući se kad god je to bilo moguće'', objasnio je insajder krajem oktobra. "Ben je bio u L.A-u, a JLo je sada doletela iz Vankuvera da provede neko vreme sa njim".

Par ne krije da prilagođava rasporede tako da mogu da se viđaju što češće, ali i da ne žele da zapostave svoje značajne karijere

Nakon što su se u početku veze intenzivno izlagali javnosti, deleći svoj prvi poljubacekskluzivne snimke sa rođendana JLo, ali i modne lekcije, par je odlučio da se povuče u intimniju atmosferu.

JLo je u julu izjavila kako nikada nije bila bolje i kako želi da to svi znaju. ''Kada jednom dođete do te tačke, onda kreću da vam se dešavaju neverovatne stvari koje ne možete da zamislite. Ovo je najbolje vreme u mom životu'' tvrdila je - s razlogom.

U galeriji pogledajte dirljivi susret našeg omiljenog holivudskog para.

Profimedia Pogledajte dirljivi susret.