JLo i Ben Affleck partijali su kao da je 2002. na njen rođendan u subotu 24. jula. Par je uživao u obnovljenoj romansi i nije skrivao strasti u jednom od najpoznatijih klubova u Sen Tropeu u Francuskoj.

JLo blistala je u crnoj Dolce & Gabbana sa dugim rukavima, a Ben u plavoj košulji na kopčanje i odgovarajućim pantalonama, dok su sedeli za stolom u pozadini ukrašenoj umetničkim delima Philippea Shangtija. Desetine obožavalaca zabavljalo se s njima, a neki od njih su delili i video-zapise, uključujući modnu blogerku Rebel Nedu.

Jennifer Lopez proslavila 52. rođendan u naručju Ben Afflecka i raskošu Sen Tropea
Profimedia 

U jednom trenutku, DJ Hugo M je pustio hit ''Jenny From the Block'' iz 2002. godine - da, pesmu sa muzičkim spotom u kojem se pojavljuje Ben - i Jennifer je pevala dok su igrali na stolu sa džinovskim flašama šampanjca.

Tokom zabave pušten je i njen famozni hit iz 1999. godine ''Let's Get Lout'', uz specijalne efekte poput dima i svetlucavih štapića.

Njih dvoje su na zabavu stigli oko 23 sata, držeći se za ruke i okruženi malom grupom ljudi, a tog dana uživali su na jahti razmenjujući nežnosti.

Jennifer Lopez proslavila 52. rođendan u naručju Ben Afflecka i raskošu Sen Tropea
Profimedia 

Takođe, Ben je snimao JLo kako prikazuje svoju figuru u kupaćem kostimu i ponosno uzvikuje da puni 52 godine, dok joj on iza kamere deli komplimente.

Podsetimo se, JLo i Ben obnovili su vezu posle skoro 20 godina, i to u aprilu ove godine, otkad su glavna meta novinara i paparazza. Ovog vikenda JLo je prvi put ozvaničila njihovu vezu objavljivanjem zajedničke fotografije.