Divlji uvojci Nicole Kidman njen su zaštitni znak otkako se pre tridesetak godina pojavila u trileru Dead Calm (1989). Postavši jedna od najboljih glumica svoje generacije, Kidman je prošla bezbroj različitih uloga, od kurtizane Montmartre (Moulin Rouge) do nastavnice (The Beguiled), pa sve do misteriozne psihijatrice (The Undoing). I uvek sa zanosnim, plavim kovrdžama i besprekornim stilom.

Sada je glumica otkrila dramatičnu beauty transformaciju, a u pitanju je tzv. wolf frizura koja je trenutno trend broj 1.  U pitanju je snimanje nove serije pod Roar koje nas je na trenutak podsetilo na ono 2004. godine kada je glumica takođe nosila ovu frizuru zbog potreba filma Birth. Na svom Instagram nalogu, Nicole je okačila fotografiju na kojoj uživa na setu, i to sa novom neodoljivom frizurom, a fanovi ne kriju oduševljenje.

Roar je serija zasnovana na knjizi kratkih priča irske autorke Cecelie Ahern, a u glavnoj ulozi naći će se i Cynthia Erivo. Iako se pitamo da li je u pitanju perika ili je njena crvenkastoplava kosa zaista skraćena, Kidman nam daje primer savršene promene za leto koja čini da izgledamo mlađe, svežije i modernije.