Niko ne pravi tako efektan show za medije kao Lady Gaga. Bez obzira na kom događaju se pojavi, svojim modnim izdanjem uvek perfektno odgovari na temu. Podsetimo se samo premijere filma ''A Star Is Born'' kada je zablistala u ekstravagantnoj roze haljini sa perjem sa potpisom Valentina. 

Samo tri godine kasnije, Gaga je dobila još jednu glavnu ulogu, i to u filmu House of Gucci. Već je svima opšte poznato da u njemu igra  Patriziu Reggiani, poznatiju kao Crna udovica, koja je osuđena zbog organizovanja ubistva svog bivšeg muža Maurizija Guccija, ali i dalje željno iščekujemo da je u toj ulozi i vidimo (već joj se predviđa Oskar!).

Film je sinoć konačno doživeo svoju svetsku premijeru u Londonu, a Gaga je još jednom briljirala. Na crvenom tepihu pojavila se u glamuroznoj Gucci kreaciji koja je u sklopu najnovije kolekcije za proleće 2022. prvi put prikazana prošle nedelje na reviji Love Parade. Ljubičastu haljinu iza brenda Gucci dizajnirao je Alessandro Michele

Lady Gaga morala je da umeša svoje prste i da ovom stajlingu svoj lični pečat, te je dramatičnu haljinu uparila sa mrežastima hulahopkama i njenim prepoznatljivim štiklama čija visina ''prkosi smrti''.

Na crvenom tepihu se zabavljala pozirajući kao leptir, bacajući rukave i ogrtač u vis, ne bi li pokazala sav raskoš toalete.

S obzirom na to da je film usredsređen na nasleđe kuće Gucci, predviđamo da će se mnogi arhivski komadi italijanske luksuzne etikete u narednim danima pojavljivati na crvenom tepihu. Ali za prvu premijeru, bilo je sasvim prirodno da Gaga odabere najnoviji komad sa piste.

Njeno uglađeno poziranje i nesporna zvezdana moć samo su doprineli glamuroznom izgledu, kao i njeni blistavi dragulji Tiffani & Co. i čarobna ljubičasta senka za oči.

Ona je jedna od retkih koja uvek pokaže kako izgleda kada zvezda nosi haljinu, a ne haljina nju.

U galeriji pogledajte ceo outfit.

Profimedia Pogledajte ljubičastu haljinu koja ostavlja bez daha.