Kada su pre par meseci osvanule fotografije Lady Gage u zagrljaju glumca Adama Drivera uz nagoveštaj da će uskoro da glume rame uz rame u filmu o modnoj kući Gucci, nismo mogli da poverujemo - ovo je dinamičan duo koji smo oduvek želeli!

Međutim, sada znamo ko će još pripadati fenomenalnoj ekipi koja stoji iza novog filma.

House of Gucci, koji režira genijalan Ridley Scott, snimljen je po istinitoj knjizi iz 2001. godine The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed. Priča prati Patriziju Reggijanu (koju tumači Gaga) dok planira ubistvo svog muža Maurizija Guccija (Adam Driver naravno), unuka legendarnog modnog dizajnera Guccio Guccija.

To što nismo mogli da pretpostavimo jeste da je i ostatak glumačkog ansambla jednako sjajan. Tu su Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto i čak Salma Hayek u ulozi vidovite Pine Auriemme koja je bila bliska prijateljica Patrizije, danas poznata i kao Crna udovica.

Za vas koji ne znate kako se priča završava, možemo samo reći da je Crna udovica naknadno osuđena na 26 godina zatvora, kao i da će ovaj film zasigurno biti jedan od najglamuroznijih trilera godine. Odbrojavamo dane, a do tada pogledajte uzbudljivu najavu filma koja spaja modu, ljubav, strast i osvetu.