Sećate se famozne Carrie ogrlice iz serije Seks i grad? Ona koju je gubila i ponovo pronalazila, noseći je uvek kao svoj zaštitni znak? Pre 10 godina svi smo se poveli ovim trendom, šetajući sa sopstvenim imenom ili imenom voljene osobe oko vrata, međutim, izgleda da je sada ponovo aktuelan.

Naime, na spektakularnoj proslavi 52. rođendana latino dive, Ben joj je poklonio elegantan Foundrae lančić sa njegovim imenom, koji je JLo nosila već sledećeg dana uz bikini na plaži. U pitanju je ogrlica koja predstavlja upgrade-ovan trend nekadašnjih pločica sa imenom, tako što se slova sada slažu u vidu privezaka

Prema kreativnoj direktorici i suosnivačici brenda Foundrae, multitalentovana zvezda je nosila komad iz trenutno najprodavanije linije nakita, a koji je dizajnirao niko drugi do njen bivši verenik i trenutni dečko. ''Foundrae se zalaže za osnaživanje i samoizražavanje, a Jennifer to otelotvoruje'', navela je. ''Ovaj personalizovani komad nakita je simbol Benove ljubavi i podsetnik na njihovu sposobnost za promene i rast tokom godina'', dodala je.

Pre nego što se odlučio za BEN ogrlicu, Affleck je razmatrao i simbol cveća koji se hrane strašću i nastavljaju da cvetaju čak i u mraku, uprkos nedaćama.

Pevačica je svoju ogrlicu iskombinovala sa drugim zlatnim lančićima, noseći ga prvo uz crveno-zlatni bikini, a kasnije i uz jednostavnu belu haljinu brenda Reformation. Uz nju, bio je i Ben Affleck u klasičnom letnjem izdanju upotpunjenom mornarskim printom, a par ovih dana i dalje uživa na odmoru u Monaku u Francuskoj.

profimedia-0623463533
Profimedia