Pevačica ponovo dokazuje šta zapravo znači biti inovativan među ostalim celebrity ličnostima, kao i da izblahajne obrve nisu nužno beauty no-no.

Nakon što je pre par nedelja podelila fotografiju svojih izblajhanih obrva (i još malo nam približila odluku da skoknemo do najbliže drogerije po blajh za obrve), sada se svojim pratiocima obratila sa još većim iznenađenjem - obrve u lavanda boji!

Pevačica i flautistkinja ponovo krši dosadašnja beauty pravila i dokazuje da se rizik (skoro uvek) isplati! Šminker zadužen za ovaj look je Alexx Mayo koji je ovu odvažnu šminku kompletirao grafičkim ajlajnerom u boji i ružičastim rumenilom, dok je lavanda obrve doradio ombre tehnikom kombinovanjem ljubičastih i roze nijansa.

Ova boja aktuelna je već nekoliko sezona kako u modnom svetu, tako i u svetu lepote, te ne čudi što neprekidno inspiriše na nove, neočekivane beauty poteze.

Takođe, Lizzo dokazuje da je providan gel za obrve itekako old-fashioned i da je ovaj vikend možda ipak taj kada treba da probamo nešto novo.

Što bi ona rekla: “Another day, another glam”. Hvala Lizzo!