Iako ima 52 godine Jennifer Lopez i dalje može da se pohvali fantastičnom linijom, izvajanim trbušnjacima i vitkim i zategnutim nogama koje su mnogim ženama san.

Zapravo, dobro je poznato da pevačica celog života trenira poput Spartanca, ali to nije jedino čemu duguje svoj izgled.

Njen lični trener, David Kirsch nedavno je u intervjuu za Vogue otkrio "tajni recept" zbog kog J Lo danas izgleda bolje nego ikad, a usput je i pohvalio njen fokus i volju da redovno vežba što je ujedno i najbintija stvar kada želite da transformišete svoje telo.

"Kombinujemo kardio vežbe, vežbe za celo telo, kao i posebne vežbe za donji deo tela. Sve te vežbe su vrlo inzenzivne i ona ih shvata jako ozbiljno, što je uzbudljivo za nekoga poput mene", ispričao je David.

Trener Jennifer Lopez otkrio tajnu njenog izgleda
Author: TheImageDirect.com Copyright: TheImageDirect.com Description: 09/13/2020 EXCLUSIVE: Jennifer Lopez heads out to eat with manager Benny Medina and friends in New York City. The 51 year old actress and singer carried a handbag from her own line and wore a face mask, cropped shirt, black leggings, and Nike Air Jordan's. sales@theimagedirect.com Please byline:TheImageDirect.com *EXCLUSIVE PLEASE EMAIL sales@theimagedirect.com FOR FEES BEFORE USE

Kirsch je dodao kako je Lopezova po prirodi puna energije, što joj olakšava svakodnevno vežbanje. Objasnio je i kako vežbanje nije jedini segment njenog života zbog kojeg izgleda tako savršeno.

On kaže da pevačica brine i van teretane o svojoj rutini i o stilu života. Vodi računa šta jede, koliko spava i pokušava da stresne situacije da svede na minimum.

Latino diva je poznata po gotovo vojničkom režimu ishrane i treninga, a u to spada i čvrst karakter po pitanju toga šta jede, a šta nikad ne konzumira.

Naime, ona najviše jede lisnato zeleno povrće, pogotovo brokoli, dok od ugljenih hidrata konzumira samo ovsene pahuljice, smeđi pirinač, kinou i krompir.

Jennifer Lopez
printscreen/instagram 

Takođe Jennifer na svom meniju obavezno ima i proteine koje dobija iz mesa i ribe pripremljenih na nemastan način, a voće i povrće najčešće konzumira sirovo. Uvek sa sobom nosi užine koje se sastoje od voća i orašastih proizvoda, ili proteinske šejkove, a kafu pije isključivo bez kofeina.

Međutim, bitno je i napomenuti ono što ova pevačica i glumica nikada ne konzumira, a odgovor je lak - u pitanju je alkohol, jer dokazano doprinosi starenju organizma.

Iako je pre nekoliko meseci otkrila da izbegava unos rafinisanih šećera, dodala je da nikad ne može da kaže 'ne' maminoj čokoladnoj torti. Uz sve to, "Jenny from the block" rekla je da pije najmanje dve litre vode na dan i spava barem 8 sati.