Američku glumicu Megan Fox zaprosio je njen dečko, muzičar Machine Gun Kelly.

Machine je glumicu je zaprosio ispod banjan drveta koje za njih ima posebno značenje, što je otkrila i sama Megan u objavi na Instagramu.

"Jula 2020. godine sedeli smo ispod ovog drveta velikog banjana i molili se za magiju. Nismo bili svesni bola koji nas je uskoro sačekao. Nismo bili svesni truda i žrtvi koje će naša veza zahtevati od nas, ali smo bili opijeni od ljubavi i karme. Nekako, godinu i po kasnije, nakon što smo prošli pakao i smejali se više nego što sam mislila da je moguće, zaprosio me je. I kao u svakom našem prethodnom životu, i kao u svakom našem budućem životu koji će uslediti nakon ovog, rekla sam "da"... A onda smo popili krv onog drugog", napisala je Megan u opisu snimka koji je podelila na Instagramu.

Kelly se udružio sa draguljarom Stevenom Websterom kako bi dizajnirao prsten koji sadrži dijamant namenjen za mladoženju i smaragd namenjen za nevestu.

Podsetimo, Megan Fox je Machina upoznala na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass" kada se u njenom životu sve se promenilo.

Ona je ostavila supruga, glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje dece, nakon decenije braka, i stalno je isticala da je konačno ispunjena i srećna.

Megan Fox ostavile je Brian Austin Green zbog Machine Gun Kellya.
Profimedia 

Inače, Megan i Machine često iznenađuju javnost bizarnim izjavima i postupcima. Njih dvoje su jednom prilikom da izjavili veruju da je "njihovim dušama bilo zabranjeno da se sastanu pre tačno tempiranog trenutka koji je bio rezervisan baš za njih dvoje".

Machine Gun Kelly je tokom gostovanja kod Jimmy Fallona otkrio da je na početku veze želeo da impresionira Megan Fox, tako što je bacio nož uvis.

Ipak, muzičaru se nož zario u ruku, zbog čega je morao da ide na ušivanje. 

Nakon što se pročula vest o veridbi ovog para, komentari su preplavili društvene mreže.