Megan Markle i princ Harry objavili su porodičnu fotografiju na kojoj se, pored sina Archija, prvi put nalazi i njihova ćerka Lilibet 'Lili' Diana, i to povodom predstojećih praznika. U pitanju je božićna čestitka za koju ih je specijalno fotografisao Alexi Lubomirski u Kaliforniji. 

Poruka namenjena medijima, prijateljima i svima koji ih prate, glasi:

''Srećni praznici!

Ove 2021. godine dočekali smo našu ćerku Lilibet. Archie je od nas napravio 'mamu' i 'tatu', a Lili je od nas napravila porodicu. Dok se radujemo 2022. godini, dali smo donacije u vaše ime u nekoliko organizacija koje odaju počast i štite porodice – od onih koje su iseljene iz Avganistana, do američkih porodica kojima je potrebno plaćeno roditeljsko odsustvo.''

Podsetimo se, Lilibet je rođena 4. juna 2021. godine, a par je vest zvanično objavio dva dana kasnije uz reči: ''Ona je više nego što smo ikada mogli da zamislimo, i zahvalni smo za ljubav i molitve koje smo osećali od ljudi širom sveta. Hvala vam na ljubaznosti i podršci u ovom značajnom trenutku za našu porodicu''.

S obzirom na to da su istupili iz kraljevske porodice, par je imao slobodu da fotografiju ćerke objavi onda kada on želi, čuvajući svoju privatnost.

U nastavku pogledajte njihovu zajedničku fotografiju, kao i čestitku.

Meghan Markle i princ Harry objavili prvu fotografiju ćerke Lilibeth.
ALEXI LUBOMIRSKI/THE DUKE AND DUCHESS OF SUSSEX