Glumica i nekadašnja vojvotkinja od Saseksa, Meghan Markle otkrila je da tajna njene negovane kože ne leži u skupim preparatima već u prirodnim sastojcima. Megan tvrdi da za savršenu kožu i mladalački izgled nije potrebno mnogo novca, a još dok se bavila glumom bila okružena vrhunskim šminkerima i frizerima koji su je savetovali kako da neguje svoju lepotu.

Nekadašnja vojvotkinja od Saseksa svojom lepotom, elegancijom i stilom inspiriše žene širom sveta.

Megan Markl dan započinje toplom limunadom i nastavlja zelenim napitkom od voća i povrća. Obožava trčanje, a jogu i meditaciju praktikuje kako bi se opustila i popravila držanje tela. Ovo su saveti kako da budete uvek sveži kao Megan.

Kvalitetan san

Megan pridaje veliku važnost kvalitetnom snu najpre jer on jača imunološki sistem, a zatim jer doprinosi dobrom raspoloženju i promaže vam da dođete u bolju formu.

Hidratacija

Megan Markl pije dosta vode i veoma joj je važno da ostane hidrirana tokom celog dana. Sa ovom navikom kreće u dan, dakle čim se probudi popije čašu tople vode sa limunom.

Ona je takođe velika ljubiteljka prirodnih ceđenih sokova, posebno zelenih jer joj, kako kaže, daju instant energetski boost. Ujutru nekada zna da napravi energetski napitak od jabuke, kelja, spanaća, limuna i đumbira koji potom pijucka tokom celog dana.

Fizička aktivnost

Kako bi ostala u top formi, Megan redovno trenira. Redovna fizička aktivnost, osim što odlično utiče na lepotu duha i tela, dobra je prevencija mnogim bolestima.

Vežbajte ujutru!

Kako bi bila sigurna da neće propustiti vežbanje, s tom aktivnošću obično započinje rano ujutro. Jedan od najdražih sportova joj je, kaže, trčanje, kojim se bavi nekoliko puta nedeljno.

Meditacija i joga

Priznaje kako je joga i meditacija nisu privlačili dok je bila mlađa, ali danas obožava ovaj mali ritual u danu. Ove aktivnosti joj veoma pomažu u ublažavanju stresa, a osim što se tako može kvalitetno opustiti, pomažu joj i u pravilnijem držanju tela.

Ishrana 80/20

Ovo nije nikakva dijeta, već životni stil. Ona podrazumeva da 80% vremena jedete što zdravije namirnice, a da 20% sebi date oduška i priuštite sebi neko omiljeno jelo, piće ili kolač. Pre nego što je pronašla savršenu hranu baš za sebe, Megan je testirala nekoliko vrsta ishrane i režim nalik 80/20 joj se učinio savršenim rešenjem. Nekadašnja vojvotkinja voli da kuva, a od nedavno je počela da izbegava gluten.