Meghan Markle i princ Harry vratili su se na posao u isto vreme kao i Kate Middleton i princ William. Nakon rođenje ćerke Lilibet 4. juna, moćni par odlučio je da je vreme za nove dobrotvorne poduhvate. Oni su za vikend bili u Njujorku uoči Global Citizen Live-a kako bi podržali inicijative o klimatskim promenama i ravnopravnu globalnu distribuciju vakcina, ali su usput odredili još nekoliko stanica.

Naime, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa posetili su javnu školu u Harlemu kako bi se sastali sa decom i podelili sa njima svoja znanja. Za taj događaj, Meghan je nosila oversize odelo Loro Piana zajedno sa odgovarajućim potpeticama Manolo Blahnik. Vrećaste pantalone trenutno su glavni trend slavnih ličnosti, a možemo ih videti od Dua Lipe do Rihanne. 

Profimedia Meghan Markle u savršenom jesenjem modnom izdanju.

Burgundi boja jedna je od večnih jesenjih, naročito sa roze postavom koja čini neobičan, a upečatljiv kontrast. Majici i pantalonama formu daje kaiš u istoj boji, a lepršavi sako podvrnutih rukava ističe sofisticirani nakit na njenim rukama - prstenje, narukvice i sat.

Kako vam se dopada ovo modno izdanje?