Ima toliko stvari o kojima treba misliti, ali odakle tačno početi? Pa, najlakši i najbrži način da poboljšate svoj izgled jeste da ponesete glamurozan lak na svojim noktima koji će skrenuti pažnju. A koga ćemo drugog kopirati u beauty primerima nego Jennifer Lopez koja se nedavno pohvalila svojim svetlucavih ombre noktima?

Ovu tehniku veoma je lako realizovati i u kućnim uslovima, pa tako za blistavi ombre nije potrebno više od prozirnog laka bogatog šljokicama.

Lagano počnite sa lakom koji u sebi ima sitnije i za nijansu svetlije šljokice od narednog laka.

Šljokičasti ombre manikir Jennifer Lopez moguće je realizovati i u kućnim uslovima.
Profimedia 

Kada se to osuši, koncentrišite se na same vrhove noktiju dodavajući kurpnije šljokice u zlatnoj boji polako povlačeći ka gore za dobijanje postepenih prelaza koji karakterišu ombre tehniku.

Sve završite sjajnim lakom kako biste izgledu dali dodatni sjaj i sačuvali ga od ogrebotina i voila - rezultat su ombre sjajni nokti iz snova.

Dakle, ako ne volite mala umetnička dela na noktima ili jarke, smele boje, ovaj nežni, ali svetlucavi nokti su definitivno sve što vam je potrebno za praznike.

Možete ga zameniti različitim bojama šljokica ili isprobati look sa vibrantnijom osnovnom bojom. Odlična stvar je što vam za ovo umeće nije potreban termin u salonu, već sve možete sami uraditi u kućnim uslovima.