Jedna od mojih omiljenih stvari na kraju godine jeste sumiranje najkvalitetnijih novih mirisa koji su vladali u godini na izmaku, a koje su ljubitelji testiranja i isprobavanja inovativnih nota zasigurno već testirali uoči lansiranja.

Pored predloga pristupačnih parfema za poklon dragim ljudima i vanvremenskim mirisima, izdvojili 15 parfema koji su se na policama parfimerija našli tokom 2021. godine.

Pošto nam je ostalo još malo vremena, najbolji novi parfemi ove godine moraju biti prepoznati jer njihovi neodoljivi mirisi to i zaslužuju.

Yves Saint Laurent Limited Edition Libre

Ako ste ljubitelj YSL-ovog flower parfema, morate da isprobate luksuzno limitirano izdanje Libre Eau De Parfum. Parfem je reinvencija klasike, kombinujući lavandu sa marokanskim cvetom narandže kako bi se stvorio prelep cvetni miris.

Yves Saint Laurent Libre je luksuzno limitirano izdanje koje se nalazi na vrhu liste parfema za 2021. godinu.
YSL 

Ralph Lauren Mini Romance

U slučajevima kada nismo u potpunosti sigurni u miris parfema na duže staza, ovaj mini parfemski set Ralpha Laurena uključuje dve bočice Romance Eau de Parfum i Romance Parfum. Nežni cvetni miris ruže kombinuje se sa notama ljubičice, jasmina i mošusa da bi stvorio romantičan i delikatan miris.

Ralph Lauren Mini Romance je set parfema koji na koži ostavlja romantičan i delikatan miris.
Ralph Lauren 

NoMad Bond No.9 New York

Ovaj amber cvetni miris je odličan miris lansiran ove godine. Ako samo volite grad koji nikada ne spava ovaj brend dizajnira svoje mirise kultnih naselja. Ovaj sparno voćni i amber miris daje odu modernom naselju NoMad.

New York je voćni miris koji je zasluženo na listi najboljih parfema za 2021. godinu.
www.bondno9.com 

Jo Malone London Starlit Mandarin & Honey

Ko je rekao da morate da birate između slatkog i toplog kada su mirisi u pitanju? Kada se pomešaju, slatke note mandarine koje odišu citrusnim mirisom i kumarin koji dodaje malo topline, nastaje fantazija luksuznog mirisa.

Starlit Mandarin & Honey predstavlja fantaziju luksuznog mirisa.
Jo Malone 

Tom Ford Ombré Leather

Ombré Leather je parfem koji je i inherentan i opojan. Tamne note kože zajedno sa svetlijim cvetnim dodacima ljubičice i jasmina stvaraju senzualni miris idealan za svaki dan.

Tom Ford Ombré Leather je parfem koji inherentnim i opojnim mirisom se zasluženo našao na listi najboljih parfema u 2021.
Tom Ford 

Givenchy L’Interdit Rouge

Givenchy pravi potpuno privlačan cvetni i senzualni miris koji će sigurno učiniti da se osećate luksuzno sa svojim notama sandalovine, cveta narandže i tuberoze.

Givenchy L’Interdit Rouge je senzualni miris koji će sigurno učiniti da se osećate luksuzno.
Givenchy 

Juliette Has a Gun Lili Fantasy

Cvetne note belog jasmina kombinovane su sa suptilnim akordom žvakaće gume za kreiranje ovog jedinstvenog cvetnog mirisa. Lili Fantasy je slatka, ali nije nadmoćna. Ako tražite zabavan dodatak vašoj kolekciji mirisa, nema potrebe da tražite dalje.

Lili Fantasy je slatka, ali nije nadmoćna mirisna nota.
Fragnatica.com 

Maison Francis Kurkdjian Gentle Fluidity Gold

Note bobica kleke, muškatnog oraščića, korijandera, mošusa, drveta ambera i vanile stvaraju ovaj potpuno luksuzni miris Maison Francis Kurkdjian. To je blag miris koji se može koristiti svaki dan ostavljajući neodoljiv trag na koži.

Maison Francis Kurkdjian Gentle Fluidity Gold je blag miris koji se može koristiti svaki dan ostavljajući neodoljiv trag na koži.
Fragnatica.com 

Sigil Aqua Viridi

Kad je hladno, jedino o čemu razmišljamo je plaža. Ako želite da nadopunite toplinu koja nam svima nedostaje, Aqua Viridi od Sigil je osvežavajuć i čist parfem koji igra na prepoznatljive mirise okeana, plavog čempresa i morskih algi.

Sigil Aqua Viridi je osvežavajuć i čist miris koji neodoljivo podseća na plažu i okean.
www.sigilscent.com 

Kilian Love, Don't Be Shy Extreme

Ovaj novi parfem je praktično napravljen za ljude koji vole slatke mirise, zahvaljujući kombinaciji cveta narandže i ruže. Možda ste upoznati sa Kilijanovom već legendarnom "Love Don't Be Shy", ali ova nadograđena verzija za 2021. je mnogo intenzivnija (otuda i reč "ekstremno" u nazivu).

Kilian Love, Don't Be Shy Extreme je savršen izbor za ljubitelje slatkih mirisa.
Sephora