Sve što Rihanna i ASAP Rocky rade je u fokusu medija, ali od poslednjeg dana prošle godine sva pažnja je usmerena na pevačicinu trudnoću.

Pre zvanične potvrde vesti da je Rihanna trudna, cilj njenih outfita bio je da ostane misteriozna, a to joj je polazilo za rukom birajući upečatljive komade koji su odvlačili pažnju sa trudničkog stomaka.

Sada se konačno Rihanna više ne suzdržava, a jasan dokaz toga jeste i njen hrabar jučerašnji modni izbor iz Pariza.

U ovom trenutku trudna Rihanna, igra igru kako da nadmaši samu sebe kada je u pitanju odeća za trudnice. I uspela je, provocirajući fanove koji svaki put pomisle da ne može da izgleda kontroverznije.

Rihanna je na Diorovoj reviji jesen/zima 2022 nosila crnu čipkanu babydoll haljinu.
Profimedia 

Omiljena "bad gal" zauzela je mesto u prvom redu na Diorovoj reviji jesen/zima 2022 noseci crnu čipkanu babydoll haljinu i time jasno pokazala kako donji veš može da se nosi bilo kada i bilo gde. I ne samo to - već da se usudi da redefiniše prototip trudnice i svih društveno nametnutih tradicionalnih šablona o njihovom oblačenju i ponašanju. O da, RiRi odlučuje da ostane dosledna sebi, čak i u trudnoći, ne mareći mnogo šta iko od nas misli o tome.

Sa kožnim kaputom preko ramena i teškim srebrnim nakitom koje je odvlačilo pažnju, Rihanna i njene gloss bombed usne bile su u centru pažnje svih koji su mislili da je nošenje bralette brusa out.

Vatreni providni ovosezonski Dior look podsetio nas je na svetlucavu haljinu Adama Selmana sa CDFA dodele nagrada. Sedam godina kasnije, Rihanna je i dalje posvećena sličnim izdanjima, a mi ne možemo da dočekamo da vidimo sva sledeća koja nam priprema.

Rihanna i njene gloss bombed usne bile su u centru pažnje svih koji su mislili da je nošenje bralette brusa out.
Profimedia