Da li uopšte postoji modni brend koji ove sezone nije izbacio neki komad u ovoj boji - bilo je naše prvo pitanje dok smo skrolovali Instagram Feed početkom maja. Hteli-ne hteli već u prvom šopingu uhvatili smo sebe kako ''nesvesno'' grabimo zelene haljine, topove, a po uzoru na RiRi i Gigi - i pantalone.

Gigi Hadid svoj efektni komad ponela je na putu do Walgreensa i pokazala kako se nosi trend zbog kojeg su sve oči bile uperene u nju. Model pantalona je cargo, zbog čega je ovaj outfit više casual nego ekscentričan, naročito u kombinaciji sa belim pletenim džemperom i bež papučama. Naravno, tu su i sve karakteristike Gen-Z stila inspirisanog devedesetima: privezak od perlica, pink futrola za mobilni, bedževi, šnalica i gumica za kosu.

Ovog leta zelene pantalone su must-have, a evo kako ih nose Rihanna i Gigi Hadid
Foto: Profimedia

Tzv. party pantalone ove nedelje nosila je i Rihanna, ali u kožnoj varijanti. Ona je egzotičnozelenoj boji prilagodila i sportski šešir sa printom šahovske table, koji je modni hit još od serije The Queen's Gambit. Baš kao i Gigi, i RiRi detaljima oživljava maksimalizam devedesetih, te nosi lančić i narukvice od perlica, plastično prstenje, neseser i naočare. 

Ovog leta zelene pantalone su must-have, a evo kako ih nose Rihanna i Gigi Hadid
Foto: Profimedia

Koji outfit vam se više dopada?