Nova Rihannina frizura navela nas je na pitanje: koja je godina - 2008. ili 2021? Take A Bowplaying softly in the background, kao i još nekoliko omiljenih pesama koje su obeležile prvu deceniju 21. veka. Trinaest godina kasnije, RnB pevačica oživela je frizuru iz svojih najpopularnijih dana sa početka karijere, zbog čega nesumnjivo izgleda mlađe, modernije i svežije.

Iako je prošlo čak pet godina od njenog poslednje izdatog albumaANTI, Rihanna ne mari, te nastavlja da uživa u svoj pažnji na osnovu stare slave i novih besprekornih stajlinga. Tako je ovog vikenda viđena na putu prema Đorđo Baldi restoranu u Santa Monici, gde se redovno sastaje sa svojim dečkom A$AP Rockyjem

Navikli na njene ekscentrične stajlinge, novinari i paparazzi nisu bili toliko iznenađeni njenim vintage Dior stajlingom uparenim sa Versace sunačnim naočarima, koliko novom beauty transformacijom u vidu dečačke frizure. Naravno, tu je i i Rihannin čvrst, samouveren i arogantan stav koji joj tako dobro pristaje.

Podsetimo se, RiRi je ovu frizuru nosila i 2012. i 2014. godine, priznajući da joj se često vraća zato što joj u detinjstvu roditelji nikada nisu dozvoljavali da se drastično ošiša. Eksperimentisanje sa frizurom počelo je od njenih tinejdžerskih dana, a često ju je koštalo i kažnjavanja kako kod kuće, tako i u školi. Zbog toga danas maksimalno koristi slobodu da se kreativno izrazi bilo kakvim izgledom, bez bojazni od komentara i kritika sredine. 

U galeriji pogledajte njenu novu/staru frizuru.

Ne, nije #throwback, Rihanna se ponovo ošišala na kratko.