Dugo iščekivani novi film o Batmanu napokon je stigao, a s njime i press fama oko premijere koja je odlična prilika za vrhunske modne lookove. Uvek zanimljiva i originalna Zoë Kravitz opet nas je impresionirala, ovog puta moćnim crnim lookovima koji savršeno odgovaraju ulozi Catwoman koju tumači u filmu.

Lateks i koža u crnoj boji sastavni su deo repertoara filmske žene-mačke, a za parisko predstavljanje novog Gothama, Zoë je nosila kombinaciju koju bi osim Catwoman volela i Trinity iz 'Matrixa'.

U pitanju je vrlo moderan lakovan kožni Saint Laurent baloner preko mrežastog topa i najlonki. Pramenove uz lice isplela je u sitne pletenice, a Eiffelov toranj posmatrala iza sitnih sunčanih naočala.

Ovaj pariski look dostojan je filmskog seta, a kombinacija s londonske premijere je definiciju crnog outfita odvela korak dalje. Za tu priliku je Kravitzova nosila crnu haljinu, nisku punđicu i šiške, te istaknula obrve, vrlo u stilu Audrey Hepburn.

Klasičnom holivudskom looku dodala je savremeni twist: haljina ima gola leđa koja otkrivaju glumičine tetovaže, te zanimljivu konstrukciju na grudima.

Ovim je lookom Zoë još jednom pomerila granice red carpet lookova i ideje male crne haljine, a mi jedva čekamo da vidimo šta donose novi eventi i premijere.

Profimedia Pogledajte kako je izgledala.