U svetu mode poslednjih nekoliko sezona sve su popularnija monohromatska izdanja koja iziskuju total look u samo jednoj boji.

Iako su takva izdanja smatrana punim pogotkom za kreiranje "skupog outfita" u svetu modno osvešćenih profila, to ne znači da preostale boje nemaju jednaku moć. Naročito sada kada smo osvestili da minimalizam nije samo stvar boje, već i forme, kroja, načina kombinovanja.

Oni koji se nikada nisu plašili da budu drugačiji, odavno znaju da postoji čitav dijapazon boja koje pružaju moćan izgled, a sada kada nam je eksperimentisanje modom gotovo postalo zona komfora, različite kombinacije boja čine da se gotovo svi u njima osećaju udobno. Upravo svedoči i street style.

Ukorenjeni stavovi da se "crvena i roze" ili "teget i crna" nikako ne slažu, postala su passé, a ujedno i glavni trendovi koje modne influenserke obožavaju.

Ukoliko volite boje, a niste sigurni kako da ih kombinujete, inspirišite se kombinacijama u nastavku koje će vam pomoći da izgradite još impresivniji look.

1. CRVENA + BRAON

2. TEGET + BOJA LIMETE

3. PLAVA + BRAON

4. LILA + ZELENA

5. PINK + PLAVA

6. NARANDŽASTA + SIVA

7. CRNA + ZELENA

8. LILA + BELA

9. BOJA MALINE + KREM

10. NARANDŽASTA + ZELENA