Bilo da je na velikom ekranu u divnoj ekscentričnoj suknji ili se šeta ulicama Njujorka u nezgrapnim klompama, stil Sarah Jessice Parker je oduvek bio neiscrpan izvor inspiracije.

Tokom svih ovih godina aktivnog gledanja kultne serije, ona nas je naučila toliko lekcija o idealnim krojevima, kao i o posebnostima aksesoara. Retko je videti Sarah Jessicu Parker sa dosadnom torbicom ili cipelama, a čak i njene klompe su dovoljno trendi da u kombinaciji sa klasičnom sivom trenerkom izgledaju primamljivo.

Ona je takođe kraljica koja čini da nešto jednostavno, kao što je su krem pantalone, izgledaju zanimljivo, zahvaljujući svojim veštinama da ih iskombinuje sa besprekornim komadima u svojoj kolekciji.

Ako želite da poboljšate svoja modna izdanja, postoji toliko toga što možete da naučite iz stila Sare Jessice Parker.

U nastavku otkrijte šest modnih saveta koje ona demonstrira na velikom ekranu i van njega.

1. Moć statement kaputa

Sa pravim kaputom, zaista nije važno šta nosite ispod njega. Sarah je dokazala koliko radosti razigrani komad može doneti bilo kojoj odeći.

sarah jessica parker u kaputu s razigranim dezenom
Profimedia 

2. Trajna privlačnost jednostavne haljine

Da, Carrie Bradshaw i SJP obožavaju svoje večne komade, ali nijedna ne može poreći moć haljine koja postiže da je manje uvek više. U And just like that…, Carrie ovom kreacijom tera da se glave okreću samo u smeru njene haljine.

Sarah Jessica Parker obožava moć jednostavne haljine.
Profimedia 

3. Tajna je u udobnom glamuru

Iako joj nije stran udoban par trenerki, ona takođe zna da pletena maksi haljina pruža osećaj jednake udobnosti, uz dodatne prednosti savršeno uglađene završnice. 

sarah jessica parker u maxi haljini
Profimedia 

4. Umetnost je u razigranim komadima

Kada temperature počnu da padaju, Parkerova svoje haljine bez rukava čini toplijim uz pomoć bluza dugih rukava i helanke. Ako volite njen maksimalistički stil, pokušajte da pomešate printove i dodate neočekivane kombinacije boja.

Sarah Jessica Parker rado meša printove i neočekivane kombinacije boja.
Profimedia 

5. Lakoća kombinovanja glomaznih klompi

Čak i u ležernim danima, Jessica uvek izgleda stilizovano, zahvaljujući elegantnim trendi dodacima - kao što su ove glomazne klompe. Obično bira one u bojama poput poput crne ili žute boje zbog lakoće kombinovanja outfita.

Čak i u ležernim danima, Sarah Jessica Parker uvek izgleda stilizovano.
Profimedia 

6. Moć upadljivog pojasa

Ponekad je outfitu potrebna zvezda koja krade sve poglede. Sarah ima veliku kolekciju upadljivih kaiševa koji čine dve stvari, strukiraju vrećastu haljinu i dodaju potreban šik njenom izgledu.

carrie bradshaw crni kais nosila je i u prethodnim sezonama
Profimedia