Iskreno, kada smo čuli da u nastavku kultne serije neće biti lika Samanthe, u startu smo pomislili da je srećan kraj nemoguć. Ipak, kako iz nedelje u nedelju pratimo snimanje, utisak na osnovu fotografija ipak obećava još jedan happy end.

Sarah Jessica Parker i Chris Noth za vikend su se vratili u poznato okruženje - Pariz kako bi snimili još jednu romantičnu scenu. Nije poznato da li su oni zaista otputovali ili je u pitanju scenografija, ali Pont des Arts most je tačka njihovog susreta baš kao u nezaboravnom kraju šeste sezone 2004. godine.

Dok prelaze reku Senu, parovi često vezuju katance sa imenima svojih ljubavi kako bi ovekovečili ljubav, te ne čudi što je Carrie uhvaćena baš na ovom mestu kako tužno drži torbicu u obliku Ajfelovog tornja, verovatno se prisećajući uspomena sa Zverkom. 

profimedia-0637533039
Profimedia 

Ne možemo a da ne prokomentarišemo da je ovo jedan od retkih outfita iz reboota serija koji nas je oduševio. Carrie nosi elegantnu haljinu sa cvetnim printom, ali to zapravo nije komad koji nam je zapao za oko, već ono što je obukla preko - oversized puf jakna koja je trenutno glavni trend na modnim pistama. 

profimedia-0637532804
Profimedia 

U međuvremenu, se pojavio i Mr.Big u svom zaštitnom znaku - odelu, i činilo se kao da vode intiman razgovor, sve dok ih fanovi nisu ugledali i počeli oduševljeno da im skandiraju, na šta je par uzvratio.

profimedia-0637532995
Profimedia 

Pariz asocira najlepše kadrove iz Seks i grada, a izgleda da će ponovo poslužiti kao kulisa značajnim scenama.

Čak iako je prošlo 17 godina od kraja serije, hemija među njima je i dalje evidentna, baš kao i euforija oko nastavka koji nas očekuje u decembru.

Baš kao što su se davno zarekli: Ever Thin. Ever Mine. Ever Ours.

profimedia-0637526797
Profimedia