Da li ste čitali roman "Uhvati zeca" Lane Bastašić koji je 2020. godine dobio Evropsku nagradu za književnost? Ako vi niste, znamo ko jeste! Niko drugi do Carrie Bredshaw u nastavku kultne serije "Seks And The City'' pod nazivom ''And Just Like That''.

Naime, ovih dana objavljene su nove scene sa snimanja i u okviru jedne od njih jasno se vidi da glavna junakinja, koju glumi Sarah Jessica Parker, čita englesko izdanje romana Lane Bastašić (eng. ''Catch The Rabbit'').

Na screenshotu zvanične Instagram stranice serije ispod romana piše i ''Selected by Sarah Jessica Parker for #andjustlikethat'', tako da smo definitivno sigurni da je glumica imala prilike da pročita ovaj sjajan roman, za kojim smo na našim prostorima odavno odlepili.

Lana Bastašić knjiga Uhvati zeca u Seks i gradu
Instagram Screenshot 

Lana je simpatično na svojim storijima prokomentarisala: "Nadam se da će mi Sara pokloniti nekoliko pari svojih cipela i platiti kiriju za tri meseca"!

Podsetimo, ovaj roman prati odrastanje i prijateljstvo dve devojke u Bosni, a bio je nominovan za NIN-ovu nagradu pre dve godine.

Lana je takođe napisala i nekoliko kolumni za ELLE magazin.

Sada, sa još većim nestrpljem čekamo nove epizode serije koje nas očekuju u decembru!