Ima li neko kome Carrie nije bila najzanimljivija junakinja u popularnoj seriji?

Jer nije samo njen turbulentan i zabavan život bio taj koji nas je prikovao za ekrane da netrepćemo, već i možda ono najinteresantnije, a to je njen način razmišljanja.

Pravila je greške (neke su bile skandalozne), ali je to priznavala ili ih je makar postajala svesna vremenom - iz svojih pogrešnih koraka, izbora, odluka je učila i imala hrabrosti to da prizna, zbog čega nam je na kraju dana ona ipak bila omiljena.

Evo šta je sve draga nam Carrie naučila tokom serije i prenela to i nama:

O finansijama:

"Volim da držim novac tamo gde mogu da ga vidim - kako visi u mom ormaru."

O prioritetima:

"Kad sam se doselila u Njujork i bila totalno švorc, ponekad bih kupila Vogue umesto večere. Shvatila sam da on bolje hrani."

O samačkom životu:

"Biti singl je nekada značilo da vas niko neće. Sada to znači da ste prilično seksi i da lagano odlučujete o svom životu i s kim želite da ga provedete."

O prihvatanju:

"Najuzbudljivija, najizazovnija i najvažnija veza od svih je ona koju imate sa sobom. I ako pronađete nekog ko voli vas koju vi volite, pa, to je predivno."

O raskidima:

"I naposletku, najvažnije pravilo raskida: bez obzira ko vam je slomio srce, ili koliko je bilo potrebno da se zaleči, nikada kroz to nećete proći bez podrške svojih prijatelja."

O prijateljstvima:

"Kažu da ništa ne traje zauvek: snovi se menjaju, trendovi dolaze i prolaze, ali prijateljstva nikada ne izlaze iz mode."

O prošlosti:

"Možda je prošlost veliko sidro koje nam ne da napred. Možda moramo da se oslobodimo onoga što smo nekada bili da bi postali ono ko ćemo biti."

O greškama:

"Možda su greške ono što određuje naše sudbine. Bez njih, šta bi oblikovalo naše živote? Možda se nikada ne bismo zaljubili da nismo skrenuli s kursa, ni imali bebe, ne bili ono što smo. Na kraju krajeva, doba se menjaju. I gradovi. Ljudi dolaze i odlaze iz vašeg života. Ali utešno je znati da su oni koje volimo zauvek u našim srcima."

O posedu:

"Lepota je prolazna, ali stan sa fiksnom kirijom koji gleda na park je večan."

O životu:

"Život vam daje brojne prilike da se zeznete što znači da imate isto toliko prilika da uspete."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/