Prošle nedelje odjeknule su glasine o povratku Adele na muzičku scenu. Njen razgovor o četvrtom studijskom albumu zapalio je društvene mreže, a nagađanje o konačnom lansiranju novih muzičkih hitova počelo je odmah. I, fanovi su bili u pravu – Adele je svojim Daydreamersima (kako se njeni obožavaoci nazivaju) potvrdila da 15. oktobra izdaje svoju novu pesmu pod nazivom Easy On Me.

Adele je vest objavila na Instagramu i Twitteru, podelivši kratki crno-beli isečak iz spota koji otkriva njen prepoznatljivi ajlajner i romantične pejzaže. Uvodni tonovi sugerišu da je u pitanju balada, što je i očekivano od umetnice koja je svetu dala neke od najdirljivijih, najemotivnijih i najnežnijih pesama.

Adeline društvene mreže i vebsajt nedavno su apdejtovani, a tokom vikenda je broj ‘’30’’, zvaničan naziv albuma, projektovan na zgrade poput londonskog Tate Moderna, Ajfelovog tornja u Parizu i Empire State Buildinga u Njujorku.

Njeni javni nastupi u proteklih pet godina bili su retki, bilo da se radi o sopstvenom Instagramu ili emisijima na TV-u. Nedavno je objavila famoznu sliku na kojoj nosi Schiaparelli haljinu kako bi se pridružila svom partneru Richu Paulu na događaju.

Sudeći prema početnom odlomku iz pesme Easy On Me, Adele se drži onoga što najbolje radi. Pripremite se da je stavite na repeat!