Od beskrajnog skrolovanja tokom kišnih dana mora da proizađe i nešto pozitivno. Zaista, Instagram ume da bude izvor inspiracije kada iz njega želimo da izvučemo najbolje. U ovom slučaju su to beauty pravila koja postavljaju naše omiljene poznate ličnosti - neki su starom trendu dali novo lice, dok su drugi prikazali ono što smo oduvek hteli da probamo (ali se previše plašili iskoraka). Možda se sada konačno ohrabrimo!

Selena Gomez

Negovana. Elegantna. Svedena. Mlada pevačica je postala nešto nalik beauty experta od kada je lansirala svoj brend šminkerskih proizvoda Rare Beauty. Ovde predstavlja savremeni twist na tradicionalnu šminku - precizno definisan cat eye, prirodno docrtane obrve i nežan bronzer na jagodicama, dok dodatak bezbojnog sjaja za usne i pigmentovane roze senke ceo look izdiže na novi nivo. Savršen pristup kako za dan tako i za noć!

Georgia May Jagger

Nije ni čudo da je ova engleska manekenka spremna na lude i spotane transformacije s obzirom da joj krv Micka Jaggera teče kroz vene. Neočekivanim prelivom za kosu dokazala je da su bakarni tonovi apsolutni favorit ove jeseni, kao i da polutrajna boja za kosu može da bude zabavan način da sebi osvežite izgled, i to bez dugotrajnog obavezivanja.

Fka Twigs

Ukoliko se spremate za izlazak i znate da ćete ostati znojavi kroz par sati, predlažemo šminku koju praktikuje pevačica i plesačica Fka Twigs za svoje nastupe. Sa negom na prvom mestu, ključ je u hidriranoj koži i tečnom hajlajteru koji celom licu daje prirodno zdrav sjaj (kao posle dva sata plesanja u klubu!). Dok će zalizane obrve, kvalitetna maskara koja razdvaja i izdužuje trepavice i jednobojna senka u stiku celom izgledu dati taj čar subotnje večeri. Naravno, mi predlažemo blago zlatkastu senku.

Dua Lipa

Kad smo kod groznice subotnje večeri, zabeležite par predloga od ove dive. Cirkoni i kristali za lice su obavezan adut ove sezone ukoliko ste dovoljno smeli za eksperimentisanje. Ispratite oblik mačkastih očiju koji ste već savladali ili se malo poigrajte i zalepite ih preko celog lica! Tu je i nežan beli ajlajner koji će dodatno da istakne oči i da vas pretvori u pravu ledenu kraljicu.

Lady Gaga

Ipak, nekada vredi ostaviti najlepše za kraj i nikada ne zaboraviti - šminka je zabavna, ali žena je majka prirode. Negujte svoju kožu i uživajte u sebi baš takve kakve jeste.