Nismo sigurni da li jedva čekamo decembar zbog samog nastavka Seks i grada pod nazivom And Just Like That, ili zbog nade da će se konačno završiti čitava ova fama oko predstojećih dešavanja.

Iako je burna ljubavna priča između Carrie i Zverke jedna od centralnih tema serije, izgleda da će u nastavku ovaj par konačno staviti tačku na svoj odnos.

Naime, na najnovijim fotografijama sa snimanja, Sarah Jessica Parker se ljubi sa kolegom Johnom Tenneyem dok od Chris Notha nema ni traga. Oni su prikazani i u romantičnoj šetnji Njujorkom, na putu do njenog kultnog stana, sa osmesima na licima.

Johnov lik još uvek nije zvanično objavljen, a strastvene scene usledile su nakon spekulacija obožavatelja da bi Mr.Big mogao biti ubijen u nastavku serije (eto drame niotkuda). Takođe, Candace Bushnell, autorka knjige Seks i grad, rekla je da poruka o pronalaženju muškarca neće biti previše feministička, što verovatno implicira scenario po kojem je (bilo kakav) partner na kraju priče obavezan.

Glumac John Tenney poznat je po ulogama u ABC-ovoj seriji ''Scandal'' i TNT-ovoj ''The Closer'', a prethodno je bio oženjen sa zvezdom serije ''Desperate Housewives'' - Tery Hatcher.

Najinteresantnije je što je sa Sarah Jessicom Parker sarađivao davne 1990. godine u seriji ''Equal Justice'', a upravo je zbog prijateljstva u privatnom životu izvesno da mu je sada dala važnu ulogu.

U galeriji pogledajte više i zaključite sami.

Profimedia Pogledajte kako izgleda njen novi partner.