Navikli smo da je u centru svakog dešavanja (gledano iz modne perspektive) uvek Kate Middleton. Vojvotkinja od Kembridža nas je od prvog dana oduševljavala klasičnim i elegantnim modnim kombinacijama koje prate sve kodekse kraljevskog oblačenja, bez obzira na to da li nosi novitete britanskih dizajnera ili second hand odeću.

Ipak, na tek održanoj dodeli Eartshot nagrada, koja odaje počast naučnicima koji rade na rešavanju nekih od najvažnijih svetskih ekoloških problema, više od Kate Middleton zablistao je princ William.

Naime, princ je nosio plišani smaragdnozeleni smoking koji osim što je trenutno najtraženiji modni komad (kako kod muškaraca, tako i kod žena), važi za jedan od onih koji ne izlaze iz mode. Kako se i on, baš kao i njegova supruga, zalaže za ideju o održivosti u modi, ovo nije novi komad - već ga je nosio 2019. godine na dobrotvornoj svečanosti. Samo je ovaj put upotpunjen crnom dolčevitom koja mu je dodatno dala na otmenosti.

S druge strane, Kate Middleton je mogla da se pohvali još jednim besprekornim izgledom u nizu - Alexander McQueen haljinom u kojoj je briljirala još 2011. godine na BAFTA događaju u Los Anđelesu.

U galeriji pogledajte kao su izgledali.

Profimedia Ko po vama ima bolji stajling?