Nakon 2 meseca pauze, Kate se vratilaposlovnim obavezama, baš kao i Meghan Markle. Čini se da su joj sportska izdanja dosadila, i da je jedva dočekala neki važan događaj da zasija u punom sjaju.

Sinoć je održavana svetska premijera filma ''No Time To Die'' u Londonu - poslednjeg dela o James Bondu, sa Daniel Craigom u glavnoj ulozi. Glavno pitanje bilo je da li je ovo Bond devojka ili Kate Middleton

Uz princa Williama, princa Charlesa i njegovu suprugu, vojvotkinja od Kembridža pojavila se u najglamuroznijem izdanju do sada i svu pažnju usmerila ka sebi.. U pitanju je haljina sa dramatičnim plaštom i tonama blistavih zlatnih šljokica - kao da je izašla iz Goldfingera

U pitanju je haljina koju je kreirala Jenny Packham za kolekciju jesen 2021, iako se činilo da je kreirana specijalno po ukusu i merama buduće kraljice.

Kate je stil upotpunila naušnicama londonskog brenda O'Nite i zlatnim potpeticama koje su se jedva nazirale ispod duge haljine.

Profimedia Najglamuroznije izdanje do sada.

Ovo nije prvi put da Kate nosi graciozan zlatan outfit - podsetimo se njenog Alexander McQueen outfita na BAFTA 2020.

Čini se i da sama ideja o odabiru kreacije nije bila originalno njena. Naime, internetom kruže fotografije princeze Diane u vrlo sličnom izdanju 1985. godine, a da li je pokušala da je iskopira, prosudite sami.