Mnogi su se tokom prethodna dva meseca pitali gde je Kate Middleton, ali kako to obično u kraljevskoj porodici biva, na to pitanje niko nije dao odgovor, već se princeza pre 2 dana pojavila kao da se ništa nije dogodilo. Naime, prošlo je tačno 66 dana otkako je poslednji put bila u javnosti, ali i na internetu, što se gotovo nikada nije dogodilo, te su različite glasine i spekulacije već zaživele u medijima.  

Sada se Kate sastala sa vojnicima koji su radili na misiji evakuacije iz Avganistana. Posetila je bazu RAF Brize Norton gde je pogledala avione vazušnih snaga i razgovarala sa civiljnim i vojnim osobljem. Prvi put se pojavila u javnosti od neobjašnjive pauze ranije ove nedelje, sastavši se sa vojnim osobljem koje je radilo na misiji evakuacije iz Avganistana.

Kejt je posetila bazu RAF Brize Norton i pogledala avione vazdušnih snaga, razgovarajući sa civilnim i vojnim osobljem RAF-a.

Profimedia Pogledajte kako je izgledala

Za ovu priliku Vojvotkinja od Kembridža je odabrala elegantan bež blejzer uparen sa torbicom, belu bluzu i teget pantalone. Kosa je bila ravno isfenirana, a šminka svedena, iako se nazirao taman ten, zbog čega se nadamo da je razlog za princezino odsustvo bilo dugo putovanje, a da nije u pitanju još jedan debakl u kraljevskoj porodici.