Nije tajna da više apsolutno niko ne zna šta se dešava s rebootom kultne serije i da svi događaji (i outfiti) deluju vrlo nelogično. Tome su se pridružile i najnovije fotografije sa snimanja u kome je lik Carrie Bradshaw u naručju drugog muškarca.

Iako se u najnovijem HBO Max trejleru za Seks i grad nastavak Carrie i Zverka strasno ljube u zajedničkom stanu, gotovo sve fotografije sa snimanja prikazuju njen devojački stan koji je više od dve decenije glavna njujorška atrakcija.

Zverka se na javnom snimanju pojavio samo jedanput, dok je ona uglavnom u društvu Mirande i Charlotte.

Sada Carrie sa širokim osmehom i bagetom u ruci vidimo u naručju dostavljača koji je odvodi do vrata stana. U pitanju je francuski model i glumac Thomas Canestraro, bivši šampion u kik-boksu koji je glumio sa Sylvesterom Stalloneom i Mel Gibsonom u filmu ''The Expendables 3''.

S obzirom na njenu prošlost i brojne avanture, kao i spekulacije da se u nastavku serije razvodi od Zverke, ne bi nas začudilo da ovo bude još jedan u nizu njenih simpatija.

Profimedia Upoznajte novog člana serije!

Carrie za ovu priliku nosi chic & casual višeslojni outfit koji se sastoji iz široke košulje, ogrtača i pantalona, sve u beloj boji. Njih je ukombinovala sa klompama koje važe za jedan od glavnih trendova, te crnim naočarima koje asociraju devedesete.

Šta vi mislite o nastavku omiljene serije?