Verna kolekcionarka Birkin tašni Victoria Beckham  ''iskopala'' je još jednu klasičnu tašnu iz svoje arhive kako bi kreirala outfit za povratak na posao.

U duhu septembarskog raspoloženja, njena uniforma je sportsko-elegantna: u pitanju je sivi duks u kombinaciji sa jeansom, crvenim potpeticama i vintage Chanel tašnom. Štepani model sa zlatnim monogramom Victoria drži ponosno, dajući nam lekciju iz održivosti - da velika ulaganja traju ceo život. Kupujte manje, a kvalitetnije.

Tu je i akcenat na ležernosti - obucite se kako vam je udobno, a onda jednim komadom - tašnom ili cipelama dajte outfitu luksuznu notu. I naravno - frizura. Nonšalantni talasi koji se naziru ispod duksa biće pravi dodatak, baš kao i svedena nude šminka.

Ovom prilikom, VB nam je dala uvid u svoj chic dizajnerski studio gde aktivno počinje da radi na novim kolekcijama. Visoki plafoni, svedeni nameštaj i raskošan luster poslužili su joj kao scenografija.

Obožavaoci Spice Girls dobro će prepoznati huge verziju ikonične Chanel torbice iz kasnih 2000 -ih: ona ju je tada nosila uz prepoznatljivu Posh kratku frizuru, velike naočare, crne outfite, i bila je tek na početku svoje dizajnerske karijere. Osnivajući svoj istoimeni brend 2008. godine, okrenula se nošenju hiper-glam Louis Vuitton i Hermes tašni, pa sve do onih izuzetnih retkih Chanelovih primeraka koji su označavali vanvremenski stil.

Kako je brend Beckham rastao, a ona predstavljala svoje lične torbice, paparaco trenuci su postali ključni za promociju ovih modnih komada (navedite zvezdu koja je više puta uslikana sa torbom oko lakta), ali Victoria s vremena na vreme nastavlja da pronalazi nove-stare akesosare u svom garderoberu koji ne zaslužuju ništa manje pažnje.