Victoria Beckham je prošlog vikenda proslavila 22 godine braka sa svojim mužem Davidom Beckhamom – a šuška se da u svojoj kolekciji nakita ima isto toliko vereničkog prstenja. Kada je fudbaler David zaprosio svoju lepšu polovinu 1998. godine, uradio je to sa markiznim dijamantom postavljenim na žuto zlato. Ali prema poznavaocima nakita, od tada Victoria svake godine dobija nove blistave komade.

Ubrzo nakon venčanja u Irskoj 4. jula 1999, Victoria stavlja platinasti prsten na četvrti prst njene leve ruke, i on postaje najdragoceniji komad u njenoj kolekciji. Ova modna ikona, nakon toga nosila je različite dijamante, rubine, smargde i safire, i svaki put ih je na crvenom tepihu ponosno pokazivala kao svoj modni fetiš.

Da obeleži godišnjicu 4. jula, David je podelio je slike njihovih kultnih modnih kombinacija, uz opis ''22 godine kasnije, i dalje uklapamo outfite''. Na prvoj slici ovog bračnog para, obučeni su u ljubičastu boju, 90ih godina na venčanju, a sledeći je kožni bajkerski outfit, te novije i svedenije kombinacije, kao i porodična fotografija sa decom. Victoria je u međuvremenu objavila video sastavljen od snimaka ovog para.

Dok Beckhamovi slave 22. godine braka, vi u galeriji pogledajte najlepše blistavo prstenje Victorie Beckham.

Profimedia Kolekcija najlepšeg prstenja modne ikone.