Beckhamovi se trenutno nalaze u Majamiju, s obzirom da porodica tamo poseduje kuću, kao ida je David nego vreme bio je trener vodećeg fubalskog kluba iz Majamija.

Upravo na stadionu Inter Majami CF par je fotografisan u odličnom raspoloženju.

Članovi porodice za ovu priliku obukli su se krajnje jednostavno, jenas i pamučne majice kratkih rukava, patike. Baš ništa posebno i sasvim uobičajeno.

I popularna dizajnerka opredelila se za sličan izbor: jeans, klasična majica kratkih rukava i kratke sportske čizme.

Ipak, u pitanju su značajni detalji koji su napravili razliki i istakli izgled Victorie Bechham, dajući mu jednu šik notu.

Prvo i osnovi, sve na Vicky bilo je u jednom tonu i to crnom - garancija za eleganciju.

Čizme umesto patika, naravno instant dižu stajling, pgotovo ukoliko su u pitanju one koje doalze iz aktuelne prolećno/letnje koelkcije sa Pradinim potpisom.

Takozvane chunky čizme, vrlo popularne kod poznatih ličnosti, a ove Pradine mogu se naći pod nazivom 'Beatle'.

Skinny jeans, majica upasana u farmerice koja zahvaljujući pravoj veličini dobija izgled bluze, te vrlo važni detalji koji zaokružuju izgled i daju mu notu dodatnog šika: oversized crne naočare za sunce i zlatni sat oko članka.

Vicky je poznata kao neko ko može bez problema da iznese praktično nezamislive mix & match kombinacije, ali i one krajnje basic da predstavi na jednom mnogo višem nivou - kao što je to uradila sada.