Kako bi se suzbilo širenje virusa korona preporučuje se izolacija od najmanje dve nedelje.

Emily Rajtakowski, Kendall Jenner, sestre Hadid, Gigi i Bella kao i Nicole Richie na svojim Instagram profilima podelile su infroamcije (kao naravno i fotografije) o tome kako ubijaju vreme tokom karantina, želeći da pokažu da su i one obične devojke kao i sve druge.

Od kuvanja, čitanja, nege kože, pa i spavanja, nijedna od njih nije uradila ništa što niste i vi, a ako niste, možda vas njihova fotografija sa par stotina hiljada lajkova podstakne da napravite večeru za svoju porodicu, poigrate se sa psom propismo, podarite konačno kosi beauty kuru koju već dugo vemena zaslužuje i uporno joj to obaćavate ili naravno pročitate neku od knjiga koje već mesecima, a možda i godianma stoje na polici i čekaju svoj red.

BELLA HADID 

Nega pre svega! Putovanja i višečasovna snimanja zasigurno oštećuju i isušuju kožu, pa stoga jedna od najplaćenijih manekenki na svetu odlučila je da tokom svoje izolacije izdvoji malo vremena za sebe i isproba par maski za lice.

KENDALL JENNER 

Sna nikad dosta, a kada nemate puno obaveza, ne idete na posao, ne možete na kafu sa prijateljima a o klubu nesmete ni da pomislite, možda je dobro da se opustite uz omiljenu seriju i prespavate čitav dan. Ipak ste jurcali do maločas, treba napuniti baterije.

NiCOLE RiCHiE

Poznata po reality programu koji je snimila sa svojom najboljom drugaricom Paris Hilton, Nicole je postala pravi uticajni celebrity. Njena duhovitost očarava mase, a izolaciju je iskoristila na najbolji mogući način: odabrala je 6 novih #mustread knjiga, pa ukoliko nemate ideju šta bi ste sledeće mogli da pročitate konsultujte @nicolerichie sigurno ima nešto dobro za Vas.

EMILY RATAJKOWSKI 

Glumica, model, preduzetnica i feministkinja @emrata svoju izolaciju provodi sa svojim suprugom Sebastianom Bear-McClardom i malim Colombom, nemačkim ovčarom koga ovaj par tretira kao jednakog člana porodice sa kojim su upravo završili gledanje Love is Blind i spremni su da zajedno proslave njegov prvi rođendan. Jedno je sigurno, Colombo je presrećan što više niko ne ide na posao i može se igrati sa svojom porodicom svaki dan.

GIGI HADID

Starija sestra Hadid, čije je pravo ime Jelena, na društveim mrežama ne krije svoju sklonost prema kuvanju. Ona je svoj karantin odlučila da posveti svojim ukućanima i za njih spremi obrok od kog kreće voda na usta. Recepte neretko deli i na svojim iG storyima, pa ukoliko vam se smučio svaki recept koji poznajete možda je njen nalog pravo mesto za otkrivanje nekog novog.