Amal Clooney i šljokice na jednom mestu? Pomalo neočekivano, ali dogodilo se. Advokatica i borac za ljudska prava ovog vikenda pojavila se u atraktivnom kompletu koji je privukao pažnju svih modnih portala.

Naime, iako smo navikli na to da Amal viđamo u strogim business dvodelnim odelima ili romantičnim, boho haljinama, ovog puta, advokatica je načinila pravi tvist u stajlingu.

Ovog vikenda, na jednoj večeri sa suprugom George Clooneyem i njihovim porodicama, Amal je odenula outfit koji nikada ranije ne bismo mogli da zamislimo na njoj. Kada su u pitanju trendovi, primetili smo da je jedan od najvećih za ovu sezonu - bordo boja, bio ispoštovan. Sličan komplet nedavno smo videli i na Taylor Swift, a u pitanju je dvodelni ansambl sačinjen od kratkog topa i dugačke suknje sa visokim prorezom, koji je sačinjen od krupnih šljokica.

amal-0809624007.jpg
TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čitav look bio je balansiran crnom kožnom jaknom, all-timeklasikom svih stylish žena nehajno prebačenom preko ramena i aksesoarima u matching boji.

Svakako, pozdravljamo izlazak iz komforne zone kada je u pitanju stilizovanje, a vi sami odlučite koliko vam se dopada ovakav stajling na Amal Clooney.

amal-0809624006.jpg
TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia