Fin i klasičan komad nakita, luksuzan sat, IT torba i dobre cipele sigurno će vam prvi pasti na pamet kada je reč o komadima u čiju kupovinu vredi investirati. Ipak, postoji još jedan jako cenjeni modni predmet koji zaslužuje visoko mesto na ovoj listi, a reč je o trench mantilu.

Budući da se nalazimo u prelaznoj sezoni, svestrani komadi garderobe su ono što nam je trenutno najpotrebnije. Ovu stilsku lekciju Angelina Jolie uveliko je savladala, te je nedavno uslikana u pravom jesenjem outfitu koju možemo iskopirati već danas.

angelina jolie u trench bež mantilu za jesen 2023
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Glumica i rediteljka viđena je kako izlazi sa aerodroma JFK sa najmlađom ćerkom Vivienne u odevnoj kombinaciji sastavljenoj od neutralnih nijansi. Za početak, Angelina se odlučila za klasičnu sivu pamučnu majicu, koju je uparila sa sivim pantalonama visokog struka, a zatim je look podigla efektnim bež trench mantilom vezanim oko struka. Nežna paleta boja ogledala se i u aksesoarima: nude salonkama i sitnim minđušama.

angelina jolie u trench bež mantilu za jesen 2023
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Humanitarka i aktivistkinja redovno nam daje modnu inspiraciju koju možemo da prilagodimo sopstvenom stilu; trench mantil samo je jedan od pirimera odevnih predmeta koje je bezbroj puta stilizovala na različite načine.

Trench mantil je veoma je chic i uvek moderan komad koji možete pronaći i u ponudi poznatih high street brendova kod nas. 

3918221743_6_1_1.jpg
Zara 

0518059505_6_1_1.jpg
Zara 

8372319710_6_1_1.jpg
Zara