Najnoviji model Louis Vuitton torbe GO-14 je za kratko vreme dolaska na tržište postao instant klasik, a ako uzmemo u obzir da dizajn ispred slavne kuće potpisuje Nicolas Ghesquière koji je još 2014. lansirao torbicu Louis Vuitton Malletage, kao jedan od prvih komada na poziciji kreativnog direktora francuske luksuzne kuće, priča o o ovom je još zanimljivija.

Naime, s modelom Malletage on je odao počast nasleđu kuće koristeći motiv podstave slavnih Louis Vuitton kofera. Sada, nakon gotovo decenije, francusko-belgijski dizajner vraća se u rane dane otkrivajući potpuno novu, ali ne posve nepoznatu torbicu: model GO-14. Stvar je motiva.

Unakrsni uzorak koji je se donedavno povezivao s modelom Malletage ponovno je tu, ali osvežen detaljima privlači dizajnom i formom. Rezultat je elegantna torba, prikladna za sve prilike, s kožnom gornjom ručkom i kliznim lancem, napravljena za nošenje na ramenu ili preko tela.

Lista slavnih obožavateljki ovog modela je sve zanimljivija, a glumica Cate Blanchett odličan je primer kako nositi ovaj model torbe u kombinaciji s različitim outfitima.

profimedia-0800346890.jpg
Santi / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

profimedia-0800346896.jpg
Santi / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sve ukazuje kako će GO-14 biti jedna od najpopularnijih torbi u 2023. godini, a cena modela iznosi oko 6200 evra.