Svetska multiizvezda Jennifer Lopez pop je ikona čiji modni stil inspiriše milione dama. Tokom godina, Jennifer je postala dama sa osećajem za modu koji mnogima prija, ali i neko na koga se, prvenstveno, najviše možemo ugledati po pitanju fitness navika i zdravog života, u celini. 

Glumica i pevačica često deli video-snimke i fotografije na Instagramu gde obožavaoci mogu da prate sve najvažnije vesti iz njenog privatnog života. Pa tako, Jennifer je sa svojim pratiocima podelila selfie iz automobila na kojem se naslućuje deo outfita koji bi mogao biti veoma dobar odabir u prohladnim danima (i večerima) koje slede.

Reč je o dužem ukrojenom blejzeru, čiju boju stavljamo u posebni modni fokus.

Naime, budući da nas quiet luxury trend i dalje nije napustio, blejzer braon boje je odevni predmet koji je dobrodošao u naš garderober. Braon boja, bila je zastupljena u zimskim sezonama proteklih godina, a sada je ponovo primećujemo kao aktuelniji deo street style outfita poznatih dama.

Ostatak stajlinga Jennifer činile su farmerice zvonastog kraja, basic bela košulja i statusna Birkin torba.

profimedia-0799674527.jpg
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Jennifer Lopez nosi sako u ovoj boji za jesen 2023
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nedavno je Jennifer proslavila godinu dana braka sa svojim suprugom Benom Affleckom tako što je podelila nikada ranije viđene snimke sa njihovog venčanja u rezervatu Hampton Island u Džordžiji.