Jennifer Lopez nedavno je privukla pažnju modnog sveta kada se na karaoke party-ju tokom vikenda u mondenskom Kapriju (gde je pevala i sopstvene pesme) pojavila u srebrnoj mini disco haljini.

A onda, početkom nedelje, svetska zvezda je na Instagramu pokazala potpuno drugo izdanje - bez šminke i u prirodnom, casual izdanju.  Jennifer je ovom prilikom promovisala svoje proizvode za negu kože iz kolekcije "J-Lo Beauty", uz caption "Bez filtera. #ThisIsMeNow sa 54 godine, blistava i srećna." 

Jennifer Lopez je u decembru 2020. iskreno govorila za ELLE.com o tome kako se nosi sa komentarima o svojoj koži i godinama. „Nikada ne želite da čujete da izgledate sjajno sa 50 godina“, počela je ona, dodajući da ljudi „žele da samo čuju da izgledate sjajno, bez obzira na to koliko godina imateTo je deo našeg cilja — da učinimo da se svi osećaju da izgledaju neverovatno bez obzira na to koliko godina imaju, tako da ne moramo toliko da slušamo o godinama. Komentari poput - ‚O moj Bože, ona ima 50 godina.’ -, da li je to važno?”

Takođe je podelila svakodnevnu afirmaciju koju koristi da bi se osećala mladom: „Svakog dana kažem da sam mlada i bezvremenska u svakom dobu. Živim prelep avanturistički život sa svojom decom, i svi smo uvek savršenog zdravlja."

Pevačica smatra da sinergija pozitivnih misli i stavova stvaraju i čine osobu lepom iznutra i spolja.

Osunčani i sjajni izgled kože je sve što želimo ovog avgusta od šminke.
Instagram 

Ne možemo se više složiti, Jennifer!