Juče je u Madridu, španska kraljica Letizija prisustvovala svečanom otvaranju Galerije kraljevskih zbirki u Madridu i tom prilikom održala stilsku lekciju, kakvu od nje, sada već uvek i očekujemo.

U galeriji će biti izložene stotine umetničkih dela i artefakata koji datiraju iz srednjeg veka, a koji pripadaju španskoj kruni.

Naime, španska kraljica je odisala glamurom u beloj haljini sa krupnim cvetnim printom, naglašenu elegantnom crnom trakom vezanom u mašnu. Dizajn ove midi haljine A-kroja koja donosi duh 60-ih potpisuje Carolina Herrera, a kraljica Letizia ponela je i par sofisticiranih (i trenutno vrlo trendi) slingback crnih cipela. Ceo look zaokružila je odgovarajućom elegantnom mini torbom.

leticija
PPE / Sipa Press / Profimedia 

Kada je u pitanju beauty departman, budući da je ova spektakularna haljina sama po sebi vrlo upečatljiva, kraljica se odlučila za svoj uobičajeni make up bronzanih tonova sa nude karminom.

kraljica Letizija
Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia 

Kraljica Letizija je svela svoj nakit na minimum - ponevši par srebrnih minđuša optočenih dijamantima, dok je kosu oblikovala u talase u holivudskom stilu.

leticija
Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia 

Da zaključimo, modno izdanje ove dame od stila potpuno nas je očaralo i inspirisalo za buduće stajlinge na predstojećim letnjim venčanjima.