Brojne glasine kruže Internetom i sugerišu da princ Harry i Meghan Markleidu ka razvodu, tačnije da je njihova veza u velikoj krizi. Iako su kraljevski biografi ovo nedavno opovrgli, nisu uspeli da umire javnost.

Naime, Harry i Meghan sve se teže nose sa pritiskom medija i negativnom slikom u svetu, a pored toga prate ih i finansijski problemi otkad je kraljevska porodica zvanično prestala da ih finansira. 

Neslaganja koji ih prate u poslednje vreme ostavile su trag u odnosu Meghan Markle i princa Harrija.
Profimedia 

Istraživačka novinarka Angela Levin veruje da, iako bi princ Harry i Meghan Markle u budućnosti mogli da se okrenu zasebnim, individualnim projektima u karijeri, svaka spekulacija o njihovom razvodu je ipak neosnovana. 

Poslednja stvar koju bi Harry želeo bio bi razvod“, nedavno je izjavio Bower i dodao: „Siguran sam da ne želi da se vrati u Britaniju."

Kraljevski stručnjaci kažu da se Sussexi verovatno neće razvesti, uprkos glasinama

Tokom nastupa u TV emisiji, Angela je rekla: „S Meghanine strane stižu glasine da je ’[Harry] odlučio da više ne želi da bude u centru pažnje. Nećete ga mnogo viđati. Meghan je navikla na to i ume da se snađe veoma dobro, ali Harry ne.“

Zatim je dodala: "Meghan može da nastavi da radi sa svojim novim PR timom i svim stvarima koje će joj biti ponuđene - i uživati u tome, ali Harrija ćemo retko videti."

Angela je nastavila: „Ali, neće se rastati. Neće to učiniti jer će izgubiti interesovanje mnogih ljudi, a to ih zaista zanima."

Harry inače odlazi u Afriku zbog snimanja Netfliksovog dokumentarca, dok mu se Meghan neće pridružiti, već će navodno ostati u njihovoj kalifornijskoj vili.