Angelina Jolie je uspešno savladala umetnost „tihog luksuza“ mnogo pre nego što je on postao trend, nosivši odeću brendova poput Loro Piane i The Row-a. Još jedan primer? Vintage Chanel blejzer iz njene lične arhive koji smo primetili da nosi nekoliko puta u poslednjih meseci.

Angelina je prvi put uslikana kako nosi Chanel blejzer kremaste nijanse sa dvorednim kopčanjem i i štepanim reverom, dok je prisustvovala državnoj večeri u Beloj kući sa svojim sinom Medoxom u aprilu. Tom prilikom, ona je uparila blejzer sa raskošnom haljinom od slonovače, takođe vintage Chanel, zajedno sa zlatnim nakitom i odgovarajućom zlatnom clutch torbicom.


Dokazujući svestranost svog vintage Chanel sakoa, Jolie-jeva je ove nedelje ponovo viđena kako nosi ovaj sofisticirani komad dok je bila u Rimu. Ovog puta, ukomponovala je sako sa letnjom belom maksi haljinom, zajedno sa YSL crnom torbom.

Angelina Jolie negovala je stil tihog luksuza i kada on nije bio pravi "trend".
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Angelinino ponovljeno nošenje brendirane garderobe ilustruje njen održivi pristup modi, koji je istakla u intervjuu za britanski Vogue 2021, rekavši: „Ulažem u kvalitetne komade, a onda ih samo nosim do smrti“, objasnila je holivudska zvezda i humanitarka. „Čizme, omiljeni kaput, omiljena torbica, ne menjam stvari često, znaš?“

profimedia-0793197794.jpg
MEGA / The Mega Agency / Profimedia Angelina Jolie negovala je stil tihog luksuza i kada on nije bio pravi trend.