Ključni trendovi ovog leta uključuju cargo pantalone, crop topove i ribarske sandale u kombinaciji čarapama. Ali izgled koji ne izlazi iz mode i iz sezone u sezonu je sve popularniji jeste bela monohromatska kombinacija, u stilu minimalizma i luksuzne elegancije (naročito otkako je svet zaveo quiet luxury). 

profimedia-0787013937.jpg
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jedan ovakav look ponela je i Jennifer Lopez na proslavi sportskog mogula Michaela Rubina, a u pitanju je duga bela haljina sa izrezom i delikatnom mašnom, te plisiranom suknjom A kroja. Latino diva je svoj boho izgled učinila glam uz pomoć bele kožne Valentino tašne sa zlatnim akcentima, a koje je spojila sa zlatnim komadima nakita i sandalama u istoj boji.

profimedia-0787013880.jpg
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Koliko je ovaj model haljine popularan, a classic, svedoče i ostale slavne ličnosti koje ovog leta šetaju upravo u dugim belim haljinama. Na istoj zabavi, Hailey Bieber je skrenula pažnju u senzualnoj beloj haljini sa bodycon siluetom i visokim izrezom, a iza koje stoji kolumbijski brend Maygel Coronel.

profimedia-0787016467.jpg
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Tu su bile i sestre Kardashian-Jenner koje su takođe ispoštovale white dress code - dok se Kim odlučila za dvodelni komplet koji naglašava obline, Kendall je odabrali mini belu haljinu. U videu pogledajte više:

Bela haljina je trend leta Tiktok/loriharvey

 Obiđite radnje poznatih brendova kod nas i pronađite svoj favorit!