Čestitamo Naomi Campbell

Slavna mankenka jutros je na Instagramu objavila da je dobila drugo dete, sina, podelivši sliku na kojoj se ona i njena dvogodišnja ćerka drže za ruke sa novorođenčetom. „Dragi moj, znaj da si cenjen preko svake mere i okružena ljubavlju od trenutka kada si nas počastio svojim prisustvom. Pravi dar od Boga“, napisala je i dodala: „Nikad nije kasno da postanete majka“.

Naomi godinama prkosi društvenim normama u vezi sa godinama i majčinstvom, ohrabrujući žene širom sveta. Prvi put je postala majka 2021. sa 50 godina. Iako nikada nije otkrila da li je u pitanju surogat majčinstvo, ona je za britanski Vogue kratko rekla da je „dete njeno“.

Naomi takođe otvoreno deli svoja osećanja o majčinstvu: „Uvek sam znala da ću jednog dana biti majka, ali to je radost kakvu nisam mogla ni da zamislim. Najbolja stvar koju sam ikada uradila“.

Postoji, međutim, mnogo detalja koje je odlučila da sakrije: svet i dalje ne zna imena njene dece, kao ni kako izgledaju, što je pravi primer zaštite porodice od očiju javnosti i medija.