Kada je nastavak ''Sex and the City'' serije pod nazivom ''And Just Like That...'' izašao 2021. godine, Sarah Jessica Parker je za Vogue vrlo otvoreno govorila o ženama i starenju – kao neizbežnom diskursu: „Znam kako izgledam. Nemam izbora. Šta da radim po tom pitanju? Zaustavim starenje? Nestanem?"

Tokom nedavnog pojavljivanja u radio-emisiji The Howard Stern Show, Parkerova je podelila slične poglede kada su je pitali o plastičnoj hirurgiji: „Znate, zakasnila sam s fejsliftingom još u 40-im godinama, kao old-fashioned žena''. Umesto invazivnih procedura ili injekcija poput botoksa, Sarah uživa u redovnim posetama dermatologu sa manje invazivnim tretmanima, poput pilinga, kako bi postigla svoj sjaj. 

„Razumem zašto se ljudi odlučuju za botoks, jer je toliko naglaska danas stavljeno na izgled, posebno kod žena“ kaže ona i priznaje da još uvek ne isključuje mogućnost da se podvrgne nekom od invazivnih tretmana: „Razmišljam o svemu tome! Stalno pitam ljude: Da li je sada prekasno za to? Da li bih promenila lični opis da to uradim?“

Naglasila je i koliko je ovaj ejdžizam zastupljeniji kada su u pitanju žene, i to na primeru da se o sedoj kosi muškarca nikada ne diskutuje, ali o sedoj kosi žena i te kako, kao i da je sama bila žrtva ovakvih komentara.

Gledaoce je iznenadila i izjavom da se u Njujorku kreće isključivo metroom, gde sa fanovima uvek ljubazno popriča ili ih pozdravi, iako odbija bilo koju vrstu fotografisanja.